Återställ ordningen med Kvitt och Myrr

2 min att läsa
Dela

När vårt hem eller trädgård får ovälkomna gäster i form av ohyra vill vi hysa bort dem vänligt, men bestämt, så fort som möjligt. Men varför dyker de upp egentligen? Myror som till synes marscherar mot huset, trädgårdslandet eller altanstenarna. Och hur går man tillväga för att bekämpa dem? Här reder vi ut de allra vanligaste frågorna.
Så här gör du för att återställa ordningen hemma, ute eller inne.

Medel mot myror utomhus

Hos oss kan du klicka hem en rad effektiva bekämpningsmedel som passar bra om du drabbats av myror i trädgården. Du hittar till exempel det klassiska, långtidsverkande pulvret Myrr D som ofta används för att tidigt förebygga invasioner inne i hemmet. Strö ut pulvret där myrorna gärna rör sig samt vid eventuella sprickor, glipor och springor. Myrr Extra är i sin tur ett liknande medel mot myror som även innehåller en sockerbetesblandning, vilket effektivt drar till sig myrorna. Medlet sprids sedan till boet också eftersom myrorna drar med sig det. För extra långvarigt skydd erbjuder vi Myrr Flex, samt Myrr till utvattning som båda kan blandas ut med vatten. Kom ihåg att läsa bruksanvisningen noga vid användning av medel mot myror!

Medel mot myror inomhus

Vi erbjuder flera olika medel mot myror som tagit sig innanför husets fyra väggar. Myrr Myrsirap är långtidsverkande och speciellt framtaget för inomhusbruk. Myrsirapen tar inte bara död på de myror som hittar fram till dropparna, utan kan även utrota hela bon eftersom myrorna bär med sig medlet hem. Hela boet bör utrotas inom sex veckor, annars är det en god idé att upprepa proceduren ännu en gång.

Medel mot flygande och krypande insekter inomhus

Det finns många typer av oönskade insekter, både krypande och flygande, som kan invadera ditt hem. När sommaren kommer och temperaturen blir varmare är det vanligt att få in insekter i hemmet genom öppna fönster. Kvitt mot flygande insekter är en effektiv och snabbverkande spray som bekämpar getingar, flugor och andra flygande insekter inomhus.

2 min att läsa
Dela