Din trädgård förtjänare bättre

2 min att läsa
Dela

Ge din trädgård kärlek i tre enkla steg!

Alla kan få en fin trädgård. Men när vinterrusket lättar framåt vårkanten och gräsmattan, eller resterna av den, tittar fram igen, är det många som står handfallna. Produkterna radar upp sig på hyllplanen och frågorna följer därefter. Med Stroller 123 kan du inte misslyckas.

Vår produktserie i tre delar tillsammans med enkla instruktioner är allt du behöver för att hålla trädgårdsdrömmen vid liv. Både du och din trädgård förtjänar bättre. Ni förtjänar Stroller.

Steg 1 – Stroller PLUS Mossa

Stroller Plus Mossa är en unik produkt som både gödslar gräsmattan och effektivt bekämpar mossan i den samtidigt. Idealisk för användning tidigt på säsongen och ger en frisk och fräsch gräsmatta. Använd Stroller PLUS Mossa första gången tidigt på våren, när gräset börjar växa och tills tillväxten avtar i september – oktober. Idealisk för användning tidigt på säsongen och ger en frisk och fräsch gräsmatta.

Stroller
Stroller PLUS Mossa

Små korn för optimal spridning - Stroller PLUS Mossa är framställt på ett optimalt sätt för att gräsmattan ska ta upp näringen effektivt. De små kornen bidrar även till en jämn och bra fördelning av gödslet över gräsmattan. Det är allra bäst att gödsla med PLUS Mossa tidigt på våren, vid den första vårgödningen, för att ge gräset bästa möjliga förutsättningar att växa sig grönt och vackert i takt med att solens strålar väcker liv i växtligheten. Lika effektivt som Stroller PLUS Mossa fungerar för gräsets tillväxt, bekämpar det samtidigt den inkräktande mossan. Efter en korrekt gödsling blir din gräsmatta mossfri inom endast två veckor. Snacka om dubbel effekt med hög effektivitet!  Första vårgödningen Snabbverkande mot mossa Mossfri gräsmatta inom 14 dagar Innehåller även kväve som ger växtkraft Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Steg 2 – Stroller Gräsgödsel

Stroller Gräsgödsel är ett gräsgödsel med snabb och långtidsverkande effekt. De nödvändiga näringsämnena kväve, fosfor och kalium har i väl avvägda mängder bakats in i granulaten. Detta ger gräsmattan allt vad den behöver för att växa sig tät, stark och frodigt grön.

Stroller
Stroller Gräs Gräsgödsel

Med Strollers gräsgödsel får du äntligen chansen att njuta av din gräsmatta fullt ut. Förutom att ligga grön och vacker i din trädgård kan du vara säker på att den mår bra ända från rötterna. Gödslet innehåller förutom kväve, som är den viktigaste beståndsdelen i ett effektivt gräsgödsel, både fosfor och kalium som tillsammans utgör hela spektret av vad gräset behöver för att må som allra bäst. Nåväl, solen måste förstås också göra sitt! 

Steg 3 – Stroller Blå

Stroller Blå är en samgranulerad allround gödning för trädgårdens alla växter, frukter och grönsaker. Gödningen är klorfri och innehåller viktig makro- och mikronäring som växterna kräver för att kunna frodas.

Stroller
Stroller blå

Det är mycket som ska stämma för att hela din trädgård ska blomma ut i all sin prakt! Vi pratar om fruktträd, bärbuskar och blomster så det står härliga till, liksom grönsaksland med allt från potatis till dill! Om du redan har provat Stroller Blå så vet du vad vi pratar om, men du som ännu inte har spridit detta gödsel i trädgården, och som kanske sitter och klurar på hur du ska få ordentlig fart på växtligheten, har all anledning prova denna produkt. 

2 min att läsa
Dela