Återställ ordningen med Kvitt

1 min att läsa
Dela

När vårt hem får ovälkomna gäster i form av skadedjur vill vi hysa bort dem vänligt, men bestämt, så fort som möjligt. Så här gör du för att återställa ordningen hemma.

Vi utökar vårt Kvitt-sortiment av skadedjursbekämpningsprodukter för hem och trädgård med nya elektriska musfällor. Kvitt Multi-Kvitt elektrisk musfälla och Kvitt elektrisk musfälla är effektiva och snabba produkter för musbekämpning. Fällorna har flera säkerhetsfunktioner och när de stängs dör mössen omedelbart. Döda möss kan enkelt slängas utan att man behöver röra vid dem. Fällorna fungerar med både elkabel och batteridrift.

Kvitt
Kvitt Elektrisk musfälla

Kvitt Elektrisk musfälla är ett mycket effektivt och snabbt sätt att kontrollera möss. Fällan har ett antal säkerhetsfunktioner och när den stängs dör musen omedelbart. Fällan är avsedd för inomhusbruk och kan användas för att fånga upp till 100 möss innan batterierna behöver bytas. Döda möss kan enkelt kasseras utan att man behöver röra vid dem. Fällan fungerar med både elkabel och batteridrift.

Kvitt
Multi-Kvitt Elektrisk musfälla

Kvitt Multi-Kvitt Elektrisk musfälla är en mycket effektiv och snabb fälla för musbekämpning. Fällan har flera säkerhetsfunktioner och i stängt läge dör musen omedelbart. Fällan rymmer upp till 10 möss. Fällan är lätt att tömma utan att komma åt mössen. Fällan kan drivas med elkabel eller batterier. Fällan kan fånga upp till 150 möss innan batterierna behöver bytas.

Upptäck vårt breda urval av mus och råttfällor som gör det enkelt för dig att hantera skadedjur. Vi erbjuder även avskräckande fällor som håller gnagarna borta från hemmet. 

1 min att läsa
Dela